RIKE är det senaste tillskottet hos RAWBIKE. En kraftfull och galet snygg elmoped som tar dig upp till 12 mil på el med dubbla batterier. De cleana designen gör att den passar pefekt in i RAWBIKE-familjen Den pålitliga motorn från QS som är en av världens största leverantörer, är kraftfull och ljudlös så att köra den är en RIKE ren fröjd. RIKE kommer vara helt klimatneutral när den anländer där vi mäter nuvarande klimatpåverkan och binder motsvarande mängd CO2 i skog i norra Europa. Säkra din RIKE från Batch 1 idag till ett oslagbart lanseringspris där de 50 första kunderna köper RIKE för 29 900kr

Förhandsboka din RIKE idag

Fulladad med kraft

Den ljudlösa 3000W motorn från QS gör att du susar fråm ljudlöst, tryggt och med full kraft.

Boka nu

Gott om plats

RIKE är en rymlig elmoped med gott om plats för två passagerare, pakethållare och en topbox för dina favorit tillbehör.

Boka nu

12 mil på två batterier portabla batterier

RIKE X rymmer två portabla batterier. Ett enda batteri har en kapacitet på 2,0 kWh, vilket gör att du kan täcka en sträcka på cirka 6 mil. Att lägga till ett andra batteri ökar räckvidden till det dubbla.

Upp till 12 mil på två batterier

20% bokad av batch 1. Säkra din RIKE för 29900kr.

Därför skall du äga en RIKE

Klimatneutral

Vi jobbar tillsammans meds Carbon Zero Products som mäter CO2 genom hela vår produktion- och logistikkedja för att sedan säkerställa att vi binder rätt mängd CO2 i skog som finns i norra Europa med 100 % transparens och spårbarhet för kunden.

Beprövade komponeter

Vi jobbar genomgående med utvlada och beprövade komponenter. Motorn från QS är från en av världens största tillverkare.

Smart

Drifkostnaden för en elmoped är extremt låg. Du framför den med driftkostand på under 1 krona milen.

Klimatneutral

En koldioxidkompensation är en minskning av utsläppen av koldioxid eller andra växthusgaser som görs för att kompensera för utsläpp som görs någon annanstans. Offset mäts i ton koldioxidekvivalenter (CO2e). Carbon Capture Certificate garanterar klimatpåverkan genom tillväxtfrämjande åtgärder i befintliga skogar och plantering av ny skog i norra Europa.