Utvalda produkter

Höstkampanj hos RAWBIKE 4X! Lås och hjälm på köpet till ett värde av 1984kr. Lägg allt i varukorgen och använd rabattkoden ”rawsäker” så skyddar du huvudet, din nya moped och plånboken på bästa sätt.

Läs mer

RIKE är här

Elmopeden som tar dig upp till 12 mil på dubbla batterier.

Därför ska du äga en RAWBIKE

Ta med den överallt

Båda våra modeller är vikbara. Det betyder att du enkelt får med den i bilen, på semestern eller på pendeltåget. Det tar bara några sekunder att vika ihop den och den får plats i bagageluckan på i stort sett alla bilar.

Använd den året runt

De breda däcken är inte bara snygga utan väldigt praktiska. Det betyder en grym komfort och stabilitet. Med slicks på sommaren och allround-däck med gummidubb på vintern finns det inga vägar den inte klarar av. För dig som vinterpendlar och ställer extra högra krav på säkerhet, finns även dubbade vinterdäck.

Fulladdad med kraft

RAWBIKE tar dig cirka 5 mil på en laddning som elmoped och om du själv hjälper till kan du öka räckvidden med cirka en mil. Vår lite mindre modell, RAWBIKE U2 tar dig cirka 3 mil på en laddning.

Smart för miljön

En moped klass 2 som får framföras på cykelvägar, bidrar kraftigt till reducerad trängsel i infartstrafiken samt till kraftig reduktion av utsläpp. Du kan köra RAWBIKE ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell orsakar på en dag. Vår import är klimatkompenserad och all inrikesfrakt körs ut med elfordon.

Nöjda kunder

Som ägare av en RAWBIKE skall du kunna känna dig trygg, oavsett var du bor. Vi försöker alltid göra det lilla extra och bibehålla en hög servicenivå genom hela ditt ägande. Vårt Trustpilot score över 4,5 är beviset!

Spara pengar

Att köra en Rawbike kostar cirka 40 öre per mil. Jämför det med vilka bensin- eller dieselpriser som helst. Du kommer inte billigare undan.

Oavsett om du är en del av en säljorganisation, hotellägare eller rörmokare så kan du göra stora miljö-, tids- och kostnadsbesparingar med en eller flera RAWBIKE’s på företaget. Dessutom slipper du dyra parkeringsavgifter, höga bränslekostnader och rör dig snabbt och ljudlöst genom staden på väg mot nästa möte – då RAWBIKE får köras på cykelbanor. Med våra smarta förvaringslösningar får du med dig allt du behöver för att genomföra ditt dagliga arbete, oavsett vad du jobbar med. Kontakta oss på RAWBIKE idag för att se vad vi kan göra för just ditt företag.

Kontakta oss

Några av våra företagskunder

Utvalda tillbehör

Våra servicepartners

Du skall vara tryggt att äga en RAWBIKE. Vårt servicenätverk växer för varje dag. Här ser du enkelt var du kan få hjälp.
Våra servicepartners