Covid 19

Coronavirusets utbredning i världen och de effekter det får på våra samhällen är något av det mest dramatiska som hänt under lång tid. Redan nu ser vi stor påverkan på delar av det svenska näringslivet.  För oss på RAWBIKE ser vi följande effekter på kort och lång sikt som det är bra för nya och befintliga ägare att känna till:

Detta gör vi nu:

  • Vi har ingen bemanning i vårt showroom.  Det betyder att all provkörning sker hos våra partners för tillfället. 
  • Vi har pausat tjänsten “Monterad och Klar.” mot vårt showroom.  Du kan fortfarande välja att få demn monterad en av våra servicepartners eller få den hemskickad direkt med Bring på ök leveranstid.
  • Vi har lagt till möjligheten att boka en digital demonstration med oss vid intresse av att köpa en RAWBIKE. Använd denna länk oss så visar vi via ett videomöte hur RAWBIKE fungerar.

Kommande leveranser

Vi ser fortfarande en hög efterfrågan av våra produkter där vi under mars och april har samtliga modeller för direktleverans.  Effekten av Corona-viruset kommer att märkas på kommande leveranser vilket kommer bli färre i antal än beräknat och anlända senare. Som situationen ser ut nu så kommer vi ha ett begränsat lager från maj fram till september där det med stor sannolikhet kommer att vara perioder där vi inte kommer att ha produkter på lager och endast kan ta förbeställningar på framtida leveranser. Ni som är intresserade av en RAWBIKE kommer se aktuell lagerstatus på respektive modell och färg på vår hemsida.

Vårt tydliga råd är: Om du vill köra en RAWBIKE i sommar, lägg din beställning under mars eller april månad.

Även tillgången till reservdelar påverkas. Det kan i vissa fall ta längre tid att få hem en reservdel och kan även komma att kosta lite mer i enstaka fall.

Vi hoppas på förståelse och vi kommer att jobba ännu hårdare för att behålla den höga servicegrad vi haft till dags datum så att så många som möjligt kan njuta av att äga och köra en RAWBIKE.

 

/Vänner på RAWBIKE